(45 صفحه/ WORD & PDF).
مقاله کامل 45 صفحه فنی در مورد گزارش کاراموزی سیستم دوربین مدار بسته (45 صفحه ) – از این مطلب میتوانید در گزارش کار آموزی، پایان نامه و مقاله سمینار و … خود استفاده بنمایید.
گزارش کارآموزی
موضوع: سیستم دوربین مدار بسته (45 صفحه گزارش کاراموزی)
امروزه در مراکز صنعتی و اداری جهت نظارت بر محیط فیزیکی و نظارت برکار کارکنان یا کـارگران در جـهت کنترل و مدیـریت بهـتر و کارآمـدتر بـه وفـور از سیستمهای تـلویزیونی مـداربسته (closed circuit TV)(cctv) استفاده میشود.این سیستمها به عنوان سیستمهای کنترل تصویری نیز نامیده میشوند. گاهی نیز از این سیستمها با مخفف CCVE (تجهیزات ویدئویی مدار بسته) یاد میشود. در محلهایی مانند بانکها ـ ادارات ـ دانشگاهها ـ کارخانجات ـ فروشگاههای بزرگ ـ فروشگاههای فروش اجناس گرانقیمت مانند طلافروشیها ـ در سوپرمارکتهای بزرگ و در کنترل ترافیک خیابانها و چهارراهها این سیستمها را میتوان نصب و مورد استفاده قرار داد. استفاده از این سیستمها در منازل مسکونی رواج چندانی نیافته است ولی با پا به عرصه گذاشتن سیستمهای تصویری که قادرند حرکت را در محدوده تحت نظارت سیستم تشخیص و اعلام خطر نمایند یا توسط سنسورهای خاصی تحریک شده و شروع به ضبط فیلم از محل بنمایند انتظار میرود که استفاده از این سیستمها در منازل مسکونی نیز گسترش بیاید. به اینگونه سیستمها هم اکنون اصطلاح دزدگیر تصویری اطلاق میشود.
اصول کار سیستمهای CCTV به این صورت است که ابتدا تصاویر توسط دوربینهای مدار بسته دریافت شده و برای نمایش و پخش به مانیتور یا تلویزیون انتقال داده میشود. همچنین برای ضبط و یا تغییر نحوه نمایش روی مانیتور و پخش همزمان تصاویر دوربینها روی مانیتور و کنترل از راه دور دوربینها نیز تجهیزات و امکاناتی وجود دارد. چون تصاویر دریافت شده از این سیستمها برای بینندگان محدودی میباشد لذا به آنها تلویزیون مدار بسته میگویند بر خلاف تلویزیون عمومی (Broadcast TV) که جهت پخش تصاویر برای عموم میباشد. با توجه به تنظیماتی که روی دوربینها و سایر تجهیزات میتوان انجام داد این سیستمها در شرایط جوی متفاوت و در روز و شب نیز کارآیی خوبی دارند.
برای کنترل ورود و خروج افراد به یک محل و برای کنترل مکانهای وسیع توسط چندین دوربین و نمایش همزمان تصویر آنها و نظارت سمعی و بصری از فواصل بسیار دور از طریق شبکه تلفن بدون نیاز به حضور فیزیکی کنترل کننده در محل و در دستگاههایی که کنترل بصری آنها توسط انسان مقدور نبوده یا خطر آفرین میباشد نیز میتوان از این سیستمها استفاده کرد. لذا استفاده از سیستمهای CCTV روز به روز در حال رشد است و با توجه به تکنولوژی ساخت تجهیزات آن که مبتنی بر صنعت الکترونیک و کامپیوتر میباشد ساخت و تولید تجهیزات این سیستمها دائماً در حال تکامل و پیشرفت است و ما در این مختصر سعی نمودهایم تا اصول کلی و امکانات عمومی این سیستمها را به همراه برخی از موارد نمونه از مشخصات و امکانات تجهیزات برای اطلاع و آشنایی خوانندگان عزیز ارائه نماییم. عموماً در سیستمهای CCTV تجهیزات زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
1- دوربین (camera)
2- کاور دوربین (camera Housing)
3- پایه دوربین BASE)یا( Bracket
4- نمایش دهنده تصویر monitor) یا(TV
5- انتخاب کننده (switcher)
6- کواد (Quad)
7- ترکیب کننده (Multiplexer)
8- ضبط کننده (Recorder)
9- کنترل کننده (controller)
10- کارتهای تصویر (capture card)
11- تقویت کننده رادیویی (Booster)
12- نظم دهنده ویدیویی (Video Router)
اجزای سیستم نظارت تصویری
پیشرفت روز افزون فناوری الکترونیک و کامپیوتر ، سیستمهای نظارت تصویری را کارآمد تر نموده تا آنجا که مدیران توانمند از این ابزار موثر در راستای کنترل و نظارت از راه دور محیط کار بهترین استفاده را می نمایند.
بدیهی است پاسخ گویی به تدبیر مدیران احتیاج به ابزار مناسب برای کنترل ، هدایت و راهبری مسائل مرتبط را دارد ، هدف از ارائه این طرح تفصیلی دستیابی به پاسخی مناسب در جهت رفع نیاز حفاظتی بوده است و بهبود ضریب نظارتی و حفاظت ساختمان اداری ، پایلوت و محوطه سایت، بصورت گسترده و یکپارچه هدف گذاری شده است.
اهداف سیستم نظارت تصویری
1- نظارت تکمیلی بر اموال و دارایی های ساختمان
2-نظارت بر تردد و روند رفتاری کارکنان و مشتریان
3- اطلاع رسانی بهنگام در موارد غیر مترقبه و آتش سوزی ساختمان
4- حفاظت فیزیکی ونظارت تکمیلی در محوطه و داخل ساختمان
5- آرشیو و بازبینی فعالیت غیر عادی و کنترل محوطه و ساختمان
شرح سیستم نظارت تصویری
سیستم نظارت تصویری ساختمان اداری ، پایلوت و محوطه مشتمل بر تعداد65 دستگاه دوربین ثابت و متحرک است این دوربین ها در مقابل دربهای ورود و خروج ، اماکن عمومی ، در مسیر عبوری راهرو ها ، زیر زمین و محوطه پیرامونی نصب میگردند.
دوربین ها از طریق کابلهای ویدیویی ، فرمان و برق به مرکز مانیتورینگ اتصال می یابند ، در مرکز کنترل عملیات نظارت ، کنترل و آرشیو تصویری انجام میگردد و از طریق شبکه کامپیوتر مرکز نانو تصاویر تمام یا تعدادی از دوربین ها برای سایر کاربران مجاز نیز قابل دسترس خواهد بود .
مرکز مانیتورینگ در طبقه دوم ساختمان اداری واقع شده و از طریق مانیتور های LCD بزرگ تصاویر کلیه دوربین ها بطور همزمان 16 تصویر تجمیع شده و در 4 مانیتور دیواری 64 دوربین را تحت نظارت و رو یت اپراتور قرار میدهد . افزون بر اپراتور دائم مستقر در مرکز مانیتورینگ ، چند دستگاه ضبط دیجیتال عملیات ضبط تصاویر و وقایع 24 ساعته کلیه دوربین ها را بطور همزمان بصورت زنده عهده دار می باشند . به منظور انتقال تصویر از مرکز کنترل به راه دور این امکان از طریق شبکه LAN(IP VALID ) با پهنای باند مناسب و نرم افزار خاص و کد رمز اختصاصی قابل رویت و آرشیو سازی می باشد .
دوربین مدار بسته صنعتی

دوربین مدار بسته صنعتی از رایج ترین نوع دوربینها می باشد به این دوربینها باکس نیز گفته می شود از خصوصیات مهم این دوربین ها قابلیت اضافه نمودن انواع لنز از نوع ثابت ، لنز وری فوکال با فاصله کانونی متغیر و لنز زوم می باشد که هر یک از این لنزها با توجه به فواصلی که تحت پوشش قرار می دهند و همچنین شرایط نوری متفاوت به دسته بندی های گوناگون تقسیم بندی می شوند.
دوربین مدار بسته صنعتی با پرژکتور مادون قرمز

دوربین مدار بسته مادون دار از رایج ترین نوع دوربینها برای محیط های کم نور می باشد به این نوع از دوربینها
PIR CAMERA نیز گفته می شود از خصوصیات مهم این دوربین ها قابلیت دید در شب است .
LED پروژکتور های مسقر در کاور محافظ این نوع دوربین ها برای فواصل معین 10 تا 100 متر ساخته می شوند و برای کاربری در تراز تاسیسات پروژکتور مادون قرمز نوع 20 متری مناسب میباشد و در تاریکی مطلق قابلیت تصویرسازی سیاه و سفید را داراست .
دوربین مدار بسته دام ثابت

دوربین مداربسته دام که به آنها دوربین سقفی نیز گفته می شود دارای شکل کروی بوده و معمولا در زیر سقف نصب میشوند ، انواع دیگر این دوربینها قابلیت نصب بر روی دیوار را دارند این دوربینها برخلاف دوربین های صنعتی دارای لنز همراه می باشند که با توجه به لنزشان دامنه پوشش متفاوتی خواهند داشت ساده ترین نوع این دوربین دارای لنز ثابت می باشد درا نواع دیگری از لنز وری فوکال یا فاصله کانونی متغیر استفاده شده است که امکان تغییر محدوده دید با توجه به نیاز و فضا را بوجود میاورد .
برای ساختمان اداری و پایلوت این نوع دوربین و لنز (VARIFOCAL ) استفاده خواهد شد و بیشترین نوع دوربین ها از این مدل خواهد بود .
دوربین مدار بسته اسپید دام گردان
دوربین چرخشی اسپید دام همان دوربین چرخشی با حرکت افقی ، عمودی و قابلیت زوم می باشد که از ویژگی اصلی این دوربین سرعت بسیار بالای چرخش آن است .

این دوربینها با سرعت چرخش بسیار زیاد در کمتر از 1 ثانیه یک دور کامل 360درجه پیرامون محیط نظارتی چرخش دارند و با تعریف نقاط از پیش تعریف شده و سپردن این نقاط به حافظه دوربین می توان با سرعت بالا دوربین را به نقاط تعریف شده بازیابی و هدایت نمود .
این دوربین ها قابل نصب در محیطهای بسته و محیطهای بیرون می باشند Outdoor , Indoor دوربین فست دام در
دو نوع است و جهت کار دوربین در محیطهای سرد از هیتر داخلی و محیط های گرم از فن استفاده شده بنحوی که این دوربین قابل نصب در محیطهای با50 درجه حرارات و یا 35 -در جه سرما می باشند.
ایجاد بستر انتقال و کابل ها ی سیستم :
-
بستر انتقال کابلهای سیستم ، در سقفهای کاذب سینی کابل و لوله PVC میباشد و در سقف پارکینگ ، روی دیوار پیرامون محوطه و تاسیسات لوله فلزی است و در محل دفنی خاکی و آسفالت لوله پلی اتیلن میباشد .
-
در محوطه سایت مسیر های طولی بصورت عمده روی دیوار پیرامونی و مقاطع عرضی و عبوری از خیابان بصورت کانالی با عمق حداقل 100 سانتیمتر دفن میگردد .
-
انتقال سیگنال ویدیویی دوربین های مدار بسته به مرکز کنترل از طریق کابل کواکسیالRG-59 با امپدانس 75 اهم است که برای مسافت های تا 300 متر با حدافل افت تصویر سازی خوبی را خواهد داشت .
-
انتقال تغذیه به دوربین ها ی محوطه از طریق کابل برق 3×2.5 mm2 و دوربین های داخل ساختمان کابل
-
3×1.5 mm2است و از افت در محدوده کاربری مجاز برخوردار خواهد بود .
-
انتقال دیتا به دوربین متحرک از طریق کابل مخابراتی 4x2x0.6mm2 یا کابل CAT-6 میباشد و تا فواصل 500 متری در محدوده مجاز کاربری میباشد.
-
لوله های محافظ بستر انتقال کابل ها در محوطه سایت جهت تغذیهAC / DC، کابل کواکسیال و کابل دیتا 2 ردیف لوله پلی اتیلن سایز 63 میلیمتری است
نصب دوربین ها :
نصب دوربین های ثابت و متحرک پس از انجام کابل کشی و نصب پایه انجام میگردد .
محل نصب دوربین های متحرک در داخل ساختمان بر روی سقف اصلی است و براکت فلزی مستقیما” به سقف اصلی در داخل ساختمان متصل میگردد و نهایتا” از بیرون پانل سقف کاذب به سمت فضای اتاق دید خواهد داشت و برای نصب دوربین در محوطه براکت فلزی عصایی واژگون است که بر روی پایه فلزی جوش یا پیچ خواهد شد ، و پس از انجام اتصالات برق ، ویدیو و دیتا از محل دریچه ارتباطی پایه دوربین تصویر هر دوربین از طریق کابل کواکسیال اختصاصی در مرکز کنترل نظارت و چرخش و بزرگنمایی ….. سیستم دوربین مدار بسته (45 صفحه گزارش کاراموزی دانشجویان دانشگاه ازاد و سراسری و غیر انتفاعی)

امید داریم تا اینجای مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. جهت دریافت ادامه مطلب ،روشها و توضیحات مربوطه و… به صورت کامل WORD + PDF به لینک دریافت زیر مراجعه نمایید. این گزارش کار 45 صفحه ای به صورت کامل میباشد. و به صورت دقیق به گزارش پرداخته است.
برای دریافت pdf + word بر روی کلیدزیر ،کلیک نمایید .
قیمت: 10000تومان
download kardam
mamnoon
تشکر
kheyli mamnoon
aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bod
بسیار عالی
ممنون از سایت خوبتون
کامل و خوب بود. ممنون
ممنون از زحمتتون خیلی خوب بود.
لطفا اگر در مورد کارآموزی شبکه کردن هم مطلب دارید بگذارید.
ممنون
متشکرم از مطلب خوبتون