پایان نامه فشرده سازی فراکتالی تصویر- Fractal image compression (115 صفحه)– از این مطلب میتوانید در پایان نامه و مقاله سمینار و … خود استفاده بنمایید.
چکیده:
اساس فشرده سازی فراکتالی بر پایه بیان تصویر با استفاده از مجموعهای از نگاشتهای انقباضی استوار است. این روش از تئوری توابع تکرار شونده استفاده می کند که در دهه گذشته مورد توجه قرار گرفته است. اما زمان بر بودن این روش بزرگترین مشکلی است که استفاده آن را در کاربردهای عملی محدود کردهاست. اگر چه این روش به زمان زیادی نیازمند است، از مزایایی نظیر نرخ فشرده سازی و سرعت کدینگ بالا برخوردار است. یکی دیگر از ویژگیهای این روش خاصیت چند وضوحی است، بطوریکه تصویر کدشده می تواند با رزولوشن بالاتر از تصویر اصلی بازیابی شود. این ویژگی موجب می شود بتوان روی بخشهایی از تصویر زوم کرد. در این پایان نامه در فصل دوم پس از آشنایی با مفاهیم، روشی پایه ارائه شده و در مورد نقاط ضعف آن بحث شده است. سپس روش سلسله مراتبی معرفی شده است که کارایی این کد گذار را افزایش می دهد. در فصل سوم برخی از جدیدترین روشهای افزایش سرعت مانند روش کاهش اعضایdomain pool معرفی شده و همراه با آنها روشهایی پیشنهاد شده است. این روشها نشان دادهاند که کارایی این الگوریتمها را بهبود می بخشند. برای مثال روش پیشنهادی در بخش۳-۳-۲ موجب می شود سرعت الگ
وریتم نسبت به روش قبلی ۱۰ برابر شود، و یا روش پیشنهادی موجود در بخش۳-۳-۴ موجب کاهش قابل ملاحظه ای، در حدود نصف زمان کدینگ روش قبلی می شود. در ادامه و در فصل چهارم و پنجم ، روش فراکتالی به ترتیب در حوزه تبدیل کسینوسی و موجک مورد بررسی قرار گرفته اند.

مقدمه:
توسعه وگسترش علم و استفاده رو به افزایش از سیستمهای چند رسانهای موجب شده که هر روز بیش از پیش تصویر و علوم مربوط به آن مورد توجه قرار گیرند. زیرا تکنولوژی جدید و به دنبال آن پیشرفت در بسیاری از زمینهها از قبیل سیستمهای ماهوارهای و نقشهبرداری، GIS، تحقیقات هوا و فضا، دستگاههای پزشکی امروزی، دستگاههای ایمنی و… حاصل بکارگیری تکنیکهای پردازش تصویر است. برای مثال نگاهی به تجهیزات پزشکی مانند دستگاهMRI ، سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، گویای این حقیقت است که دانش پزشکی مدرن امروزی بدون این تجهیزات عملا” کاری نمیتواند انجام دهد. زیرا اساس تشخیص بسیاری از بیماریها به واسطه تصاویری است که از اندامهای مربوطه تهیه میشود. همچنین در مراحل درمان و از آنجمله در برخی از جراحیها تصویر نقش اساسی را بر عهده دارد. علاوه بر مواردی که اشاره شد، تصویر یکی از عناصر سازنده شبکه جهانی اینترنت است. بطوریکه کمتر صفحهای را میتوان یافت که تصویری در آن گنجانده نشده باشد. این کاربردها موجب شده دانش پردازش تصویر به یکی از مهمترین زمینه های کاری محققان تبدیل شود و به دنبال آن خود به شاخههای تخصصیتری تقسیم شود. یکی از مهمترین شاخه ها، فشرده سازی است که در آن سعی میشود حجم اطلاعات لازم برای بیان تصویر بدون از دست دادن کیفیت کاهش یابد. فشردهسازی تصویر و ویدئو بعلت وجود کاربردهایی مثل تلفن تصویری، مالتی مدیا، ذخیرهسازی و ارسال اطلاعات بر روی خطوط با پهنای باندکم از اهمیت خاصی برخوردار شده است. این عمل بخصوص در مورد تصاویر موجود در شبکه جهانی بسیار مورد نیاز است. زیرا در آنجا ذخیره سازی در فضای کمتر، و سرعت انتقال بالاتر نقش اساسی ایفا میکند. شکل زیر این عملیات را نشان میدهد.
مزایای فشرده سازی
یکی از دلایل فشردهسازی استفاده هر چه بهتر پهنای باند خطوط انتقال است. به عنوان مثال میتوان ارسال تصاویر ویدیویی را روی یک کانال با پهنای باند محدود در نظر گرفت با فرض اینکه تصاویر 8 بیتی و 600 600 باشد آنگاه برای ارسال تنها یک فریم باید اطلاعاتی با حجم 600 600 بایت ارسال شود. اگر تعداد فریمهای ارسالی در ثانیه 25 باشد، آنگاه نرخ داده، معادل 10627 بایت بر ثانیه خواهد شد که با توجه به محدودیت در پهنای باند فشردهسازی اجتنابناپذیر است. این عمل نه تنها موجب کاهش زمان و هزینه ارسال میشود حتی درکانالهایی که محدودیت پهنای باند دارند موجب افزایش کیفیت خواهد شد.
به علت پیشرفتهای چشمگیری که در زمینه فشردهسازی صورت گرفته، یک سیگنال MHZ 6 تلویزیونی میتواند سیگنالهایHDTV را حمل کند و در نتیجه بدون ازدیاد پهنای باند دستیابی به کیفیت بالاتر صدا و تصویر و همچنین رزولوشن بالاتر میسر خواهد بود.بخاطر امکان کاهش نرخ داده، در شبکههای کامپیوتری و اینترنت سعی میشود بجای استفاده از متن، بیشتر از تصویر استفاده شود. کارایی بالای این روشها موجب شده که زمینههای مانند به ویدئوتله کنفرانس، کتابخانههای دیجیتالی، تله پزشکی و…. بوجود آیند.البته مزایای فشردهسازی تنها به کاهش پهنای باند و سرعت انتقال اطلاعات خلاصه نمیشود بلکه در کاربردهایی مانند پایگاه داده و امنیت داده بسیار مفید است. در پایگاه داده با کاهش حجم داده برای یک رکورد، تعداد بیشتری از آنها در بافر قرار گرفته و در نتیجه عملیات جستجو برای یک رکورد خاص با احتمال بیشتری موفقیت آمیز خواهد بود. همچنین میتوان تکنیکهای مخفیسازی اطلاعات ا به پارامترهای کد شده اعمال کرد. به این ترتیب امنیت داده ارسالی بطور چشمگیری افزایش مییابد.
معایب فشرده سازی
اگر چه فشردهسازی دارای مزایای بسیاری است، اما با توجه به کاربردهای مختلف معایبی نیز دارد. یکی از عمدهترین مشکلات آن تحمیل هزینه محاسباتی اضافی است. برای مثال میتوان یک بانک اطلاعاتی بزرگ را در نظر گرفت. برای دستیابی به یکی از رکوردها ابتدا باید تمامی رکوردها وافشرده شوند، و با توجه به اینکه در اکثر روشها مرحله وافشردهسازی نسبتا طولانی است، زمان زیادی صرف عملیات جستجوی رکورد خواهد شد. البته در عوض در کاربردهایی نظیر بازشناسی هزینه محاسباتی کمتر خواهد شد. بعلاوه در بعضی از کاربردها که در آنها از مدارات VLSI با توان پایین استفاده میشود فشردهسازی به علت اضافه کردن پیچیدگی محاسباتی مناسب نخواهد بود.یکی دیگر از معایب فشردهسازی پایین آوردن قابلیت اطمینان داده ارسالی است. به عنوان مثال اگر یک کانال نویزی، که قرار است از آن اطلاعات مهمی مانند تصاویر پزشکی ارسال شود، حتی تعـداد کـمی از بیـتها را تـغییر دهد ممکن است تصویر وافشرده شده کاملا خراب شود. مثل بیتهای سربار در الگوریتم فراکتال و یا بیتهای درخت هافمن.
روش های کلی فشرده سازی
بطور کلی فشردهسازی تصویر به دو نوع فشردهسازی با اتلاف و فشردهسازی بدون اتلاف تقسیم میشود. در نوع اول هدف پایین آوردن حجم تصویر بدون از دست دادن اطلاعات است. اما در نوع دوم همراه با کاهش حجم میتوان از بخشی از اطلاعات که نقش کمتری از نظر سیستم بینایی انسان دارند صرف نظر کرد. هر یک از این روشها، کاربردهای متفاوتی دارند. کاربردهای نوع اول منحصر به موقعیتهایی است که در آن تصویر حاوی اطلاعات مهمی است. برای مثال میتوان به تصویر مدارک و اسناد و حتی بعضی از تصاویر پزشکی اشاره کرد.در روشهای بدون اتلاف بدلیل حفظ تمامی اطلاعات موجود میزان فشردهسازی پایین است. اما در روشهای نوع دوم با از دست دادن مقداری از اطلاعات غیرمفید که تاثیر زیادی از نظر سیستم بینایی ندارد میتوان به نرخهایی از فشردهسازی به مراتب بالاتر از روشهای بیاتلاف دست یافت.تا اینجا هر جا از تصویر صحبت شد منظور تصاویر دیجیتالی بودهاست. یک تصویر آنالوگ، یک سیگنال دوبعدی است که میتوان با عمل نمونهبرداری آنرا به شکلهای دیجیتال درآورد. تحقیقات روی فشردهسازی تصاویر از سه دهه قبل شروع شدهاست. در ابتدا تحقیقات معطوف به روشهای آنالوگ بود، که در آنها سعی میشد عرض باند ارسال تصاویر ویدئویی کاهش یابد ( فشردهسازی عرض باند). اما با پیشرفت تکنولوژی نیمههادی و ساخت مدارات مجتمع های پیشرفته و با توجه به قابلیتهای پردازش دیجیتالی روشهای آنالوگ جای خود را به روشهای دیجیتالی داد.
تصاویر دیجیتال بصورت نشان داده میشوند که مقدار در هر نقطه متناسب با روشنایی در آن نقطه است و مقدار روشنایی و مختصات مکانی هر دو کمیتهایی گسستهاند. علت مطرح شدن تصاویر دیجیتال ضرورت استفاده از تکنیکهای دیجیتالی برای پردازش تصاویر آنالوگ است، که دلیل آن استفاده از تبدیلهای دیجیتال، یا ابزار ذخیرهسازی دیجیتال تصویر است. برای تبدیل تصاویر آنالوگ به دیجیتال، از تصویر اولیه نمونهبرداری شده و نمونههای حاصل با استفاده از یک مبدل آنالوگ به دیجیتال، به سطوح معینی کوانتیزه میشوند، یعنی مقدار آنالوگ بدستآمده، با یکی از مقادیر کوانتیزهشده خروجی متناظر میشود. حاصل، یکی از پیکسلهای تصویر دیجیتال است. در برخی موارد نیز، منبع مولد تصویر، ذاتا دیجیتال است، یا فرآیند بدست آوردن تصویر به گونهای است که عمل نمونهبرداری و رقمی کردن انجام میپذیرد و لذا در نهایت یک تصویر دیجیتال حاصل میشود. عمل فشردهسازی در واقع یک نوع کدینگ است. در یک سیستم مخابراتی ممکن است دو نوع کدکنندگی وجود داشته باشد که یکی کدگذاری منبع و دیگری کدگذاری کانال است. در مورد اول، سعی بر آن است که با حذف اطلاعات تکراری و یا بیارزش نرخ بیت اختصاص داده شده به منبع اطلاعات کاهش یابد، یعنی فشردهسازی تصویر نیز یک نوع کدینگ منبع است. اما در مورد دوم، یعنی کدگذاری کانال سعی بر حفظ اطلاعات و ارسال صحیح آنها است، به گونهای که حتی در صورت بروز خطا در گیرنده بتوان خطا را تشخیص داد و تصحیح نمود. در این شکل ممکن است بر حجم اطلاعات افزوده شود.
سیستم بینایی انسان یک سیستم بسیار پیچیده است. این سیستم به ما اجازه میدهد تا بسیاری از اشیا اطراف خود را درک و سازماندهی کنیم. سیستم بینایی انسان از چشم و قسمتهای مرتبط در مغز تشکیل میشود. چشم، نور را به سیگنالهای عصبی تبدیل میکند و قسمتهای مرتبط در مغز، این سیگنالها را پردازش میکنند و اطلاعات لازم را استخراج میکنند. اما چشم نسبت به همه اطلاعات دیداری حساسیت یکسانی ندارد. به این معنا که بعضی از این اطلاعات نسبت به بقیه کم اهمیتترند. به این اطلاعات افزونگی روان بصری میگویند.علت کم اهمیت بودن این اطلاعات آن است که چشم انسان مقدار روشنایی هر پیکسل را بطور کمی مورد پردازش قرار نمیدهد. بلکه این سیستم به گونهای است که بیشتر خصوصیاتی مانند لبهها را مورد ارزیابی قرار میدهد و در حقیقت برای نشان دادن یک جسم نیازی به همه اطلاعات موجود نیست. در نتیجه بر اساس این ساختار میتوان سیستمهایی را طراحی نمود که با حذف افزونگیهای موجود در تصویر، به نرخ فشردهسازی مناسبی رسید.کارایی روشهای موجود میتواند از جنبههای مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد. برای مثال یک معیار سنجش اعوجاج که در فشردهسازی مورد استفاده قرار میگیرد پیک سیگنال به نویز(PSNR) است که بصورت زیر تعریف میشود:
که در آن xمقادیر پیکسلها تصویر اصلی و پیکسلهای متناظر در تصویر بازسازی شدهاست. و بیشترین مقدار سطوح خاکستری است. چون در این پایان نامه از تصاویر هشت بیتی استفاده شده است بنابراین برابر 255 است.PSNR در واحد دسیبل سنجیده میشود و در حقیقت بیانگر کیفیت تصویر است. اگر چه این معیار اعوجاج، بدون توجه به مدل بینایی انسان تعریف شدهاست اما نتایج آزمایشات مختلف نشان میدهد که سیستمهای فشردهسازی که از نظر PSNR مناسب هستند، از نظر سیستم بینایی انسان هم بخوبی عمل میکنند. اما مهمترین معیار در سیستمهای فشردهساز میزان فشردهسازی است که بصورت زیر تعریف میشود.
تقریبا در تمامی روشها سعی میشود این معیار بهبود یابد.
فشرده سازی فراکتالی و ویژگیهای آن
فشرده سازی فراکتالی الگوریتمی نسبتا جدید و از نوع با اتلاف است که پایه و اساس آن سیستم توابع تکرار شونده محلی و نگاشت انقباضی است. این روش کاربردهای زیادی دارد که از آنجمله میتوان به کاربرد آن در فشردهسازی سیگنالهای ECG و تصاویر MRI شناسایی الگوها، مخفیسازی اطلاعات استخراج مشخصه، امضاهای تصویری، بخش بندی بافت ، اشاره کرد. این روش دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که آن را از بقیه روشها متمایز میکند. برخی از این ویژگیها از این قرارند.
1. نسبت فشرده¬سازی بالا.
2. زمان بازیابی بسیار ناچیز.

شکل تصویر اصلی که چهار بار بزرگ شده ب- تصویر بازیابی شده در چهار برابر اندازه کد شده. خاصیت چند وضوحی طوریکه تصویر می¬تواند با وضوح¬هایی بالاتر و یا پایین¬تر از تصویر اصلی بازیابی شود. این خاصیت موجب می¬شود که بتوان روی بخش¬¬¬هایی از تصویر زوم کرد.

همانطور که مشاهده میکنید تصاویری که با روش فراکتال بازیابی شده پس از زوم کیفیت بالاتری دارد. ویژگیها مذکور موجب شده که روش فراکتالی از محبوبیت بالایی برخوردار باشد برای مثال مایکروسافت از آن برای فشردهسازی صدها تصویر استفاده کرده است.اگرچه کارایی آن در مقایسه با بعضی از روشهای فشردهسازی مانند تبدیل موجک کمتر است اما نشان داده شده که روشهای ترکیبی که همزمان از روش فراکتال و سایر روشها بهره میگیرند کارایی بالاتری نسبت به روشهای مبتنی بر تبدیل (مانند تبدیل کسینوسی گسسته وموجک) دارند. بطوریکه ضمن افزایش میزان فشردهسازی، موجب ارتقا کیفیت هم خواهند شد. اما ضعف عمده این روش آن است که فرایند کدگذاری بسیار کند است. به همین جهت اکثر محققان در زمینه کاهش زمان کدبندی کار کردهاند.
در این رساله ابتدا به انواع روشهای فشردهسازی پرداخته میشود. پس از آشنایی با اشکال فراکتالی و خصوصیات آنها به مبانی ریاضی و تئوریهای موجود مورد بررسی قرار میگیرند. در فصل سوم IFS و کاربردهای آن در فشردهسازی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. و انواع روشهای موجود و مشکلات موجود مورد بحث قرار میگیرد. در فصل بعدی، روشهای موجود برای بهبود نقاط ضعف که عمدتا مساله زمان بر بودن این روش است مورد بررسی قرار میگیرد. در این فصل روشهایی پیشنهاد شده که زمان کدگذاری را کاهش خواهند داد. و در نهایت روشهایی را مورد ارزیابی قرار میدهیم که در آنها از ترکیب فشردهسازی فراکتالی با سایر روشها مانند روشهای مبتنی بر تبدیل DCT و یا موجک استفاده میشود. لازم به ذکر است که در بعضی از روشها همراه با بررسی کارایی الگوریتمها، روشهای جدیدی پیشنهاد شده و با روشهای مشابه مورد مقایسه قرار گرفتهاست.در این نتایج به جهت وجود ارتباط بین پارامترهای ارزیابی ، روی بهبود هیچ یک از این پارامترها به تنهایی تاکید نشدهاست. برای مثال در صورتی که به روشهای پیشنهادی که زمان کدگذاری در آنها بهبود یافته، زمان صرفه جویی شده را اضافه کنیم، پارامترهای دیگری نظیر کیفیت یا میزان فشرده سازی بهبود خواهند یافت
اشکال فراکتالی
فراکتالها اشکالی هندسی هستند که علیرغم پیچیدگی زیاد از نظر شکل ظاهری میتوانند با اطلاعات کمی بیان شوند. این اشکال، با الگوریتمهای تکراری (IFS)[1]ایجاد میشوند. بدین صورت که تصویر با استفاده از یک دانه[2] اولیه با اعمال مکرر نوعی تبدیل ساخته مـیشود. یـکی از مهمترین خواص فراکتالهـا خاص خود تشابهی[1] است. به این معنا که روی هر بخشی از تصویر میتوان شکل اصلی را مشاهده کرد. به عبارت دیگر در هر بخشی و در هر مقیاسی، کل شکل قابل رویت است. این ویژگی بصورت خاصیت زوم شوندگی در تصاویر فراکتالی خود را نشان میدهد]4[، بطوریکه این تصاویر قادرند حتی پس از فشردهسازی خاصیت زومشوندگی بالاتری نسبت به تصویر اصلی از خود نشان دهند. نمونهای از این تصاویر درشکل نشان داده شده است.

برای درک بیشتر میتوان مثال زیر را در نظر گرفت. یک ماشین کپی را در نظر بگیرید که در خروجی سه تصویر با اندازه نصف تصویر ورودی در کنار هم ایجاد می کند. شکلزیر.

اگر تصویر خروجی را مانند شکل(2-3) دوباره به ورودی اعمال کنیم چه اتفاقی میافتد؟.شکل(2-4) نتیجه را برای چند تصویر دلخواه و به ازای چندین تکرار[1] نشان میدهد. آنچه که به نظر میرسد آن است که پس به صورت زیر میشود.

از چند مرحله، همه تصاویر به سمت تصویری خاص همگرا شده¬اند، و با اجرای مکرر این فرآیند پس از چند مرحله، دیگر تغییری مشاهده نمی¬شود. در واقع همه تصاویر بالا پس از تعداد مراحل کافی به صورت تصویرهای ردیف سوم شکل (2-4) در می آیند. این تصویر در هر مقیاسی دارای جزییات تصویر کلی است و در حقیقت یک فراکتال است. تصویر نهایی که با اعمال مکرر پروسه تغییری نمی¬کند جاذب مربوط به این سیستم(ماشین کپی)نامیده می¬شود. این مراحل برای یک سیستم دیگر و دو تصویر ورودی متفاوت در شکل(2-5) نشان داده شده است.

همانطور که میتوان دید پس از تعداد مراحل کافی هر دو تصویر به یک تصویر یکسان همگرا
شده اند. و با تکرار بیشتر تغییری نخواهند کرد. تصویر اولیه بعلت کوچک شدن طی فرآیند تکرار، تاثیری در تصاویر نهایی ندارد. به عبارتی دیگر کپیهای تصویر اولیه پس از اعمال پروسههای تکرار شونده به اندازه یک نقطه خواهند شد و در نتیجه نقشی در تصویر نهایی نخواهند داشت. در واقع این مکان وجهت کپیها و یا نوع تبدیلهاست که تصویر نهایی را مشخص میکند. به این معنا که تبدیلهای مختلف جاذبهای متفاوتی دارند. این مفهوم در شکل (2-6) نشان داده است. همانطور که مشاهده میکنید با اعمال تبدیلهای مختلف به تصویری خاص، جاذبهای مختلفی ایجاد شد. البته باید توجه داشت که تبدیلهای بکار رفته میبایست انقباضی باشند. بطوریکه فاصله تبدیل یافته هر دو نقطه از تصویر، از فاصله دو نقطه مورد نظر در تصویر اولیه کوچکتر باشد. این شرط همگرا بودن پروسه را تضمین میکند]4[.

ایده اصلی برای فشردهسازی فراکتالی:
اولین بار شخصی بنام بارنزلی پیشنهاد کرد که شاید ذخیرسازی تصاویر بصورت مجموعهای از تبدیلها منجر به فشردهسازی شود. در این ایده بجای ذخیرهسازی تک تک پیکسها مجموعهای از آنها را با استفاده تبدیلهای(مثلا تبدیل آفین) ذخیره میکنند. در صورتی که تعداد تبدیلهای آفین برای بیان تصویر مورد نظرکم باشد آن را می توان با نرخ بالایی فشرده کرد.
اصول و تعاریف:
در اینقسمت به مبانی ریاضی فشردهسازی فراکتالی تصویر که بر تئوری تبدیلات محلی تکراری(IFS) و انقباضی استوار است پرداخته می شود. در اینجا باید توضیح داد که منظور از تبدیلات انقباضی آن دسته از تبدیلات هستند که با اعمال روی یک شکل سبب نزدیکتر شدن اجزای آن به یکدیگر میشوند.قبل از ورود به بحث فشردهسازی، به بررسی دقیقتر ماشین کپی پرداخته میشود. سپس چگونگی بکارگیری مفاهیم مربوطه در فشردهسازی بیان می شود. بکارگیری ماشین کپی در یک حلقه مثالی از یک مدل ریاضی بنام Iterated Function system(IFS) است. یک IFS مجموعهای از تبدیلهای انقباضی است که طرحی را به خودش مینگارد.
در دامه نگاشت مستقیما به طرح اعمال نمیشود بلکه به مجموعه هایی اعمال میشود که خود در برگیرنده مجموعه ای از نقاط در طرح مورد نظرند. فشرده سازی فراکتالی بر دو تئوری مهم استوار است. یکی از آنها تئوری نقطه ثابت نگاشت انقباضی و دیگری تئوری کالج است که در ادامه بیان خواهند شد.
تعریف1: مجموعه X روی تابع فاصله حقیقی یک فضای متریک است اگر در شرایط زیر صدق کند………..

امید داریم تا اینجای مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. جهت دریافت ادامه مطلب و فرمولها و فصول به صورت کامل Word+ PDF به لینک دریافت زیر مراجعه نمایید. این مطلب(115 صفحه) به صورت تخصصی کاملا بر اساس سیستم پایان نامه نویسی تنظیم شده است و دارای رفرنس و پاورقی و …. میباشد.
برای دریافت pdf+word بر روی کلیدزیر،کلیک نمایید .
قیمت: 20000 تومان
با سلام بسیار عالی بود
خواهش میکنم لطف دارید
با سلام
لینک موضوع در خواستی ارسال شد.
مطلب مفید و آموزنده ای بود.
متشکرم
خواهش میکنم
پایان نامه را خریدم .
بسیار عالی بود.
لطف میکنید سمینار اون رو به صورت پاور پوینت برای بنده بسازید
لطفا به ایمیل من پیام بدید..
کد خرید ۱۳۰۱۱۰۴۱۶۲۳
ممنونم
با سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
مطالبی که فرموده بودید رو به ایمیل شما ارسال کردیم
موفق و سربلند باشید
سلام
مطلب واقعا مفیدی بود خیلی به کار من اومد خدا خیرتون بده
ممنون
بسیار مفید و دقیق بود تشکر
فوق العاده بود
خیلی ممنون
تشکر
سلام
مطلب عالی بود و من واقعا از شما ممنونم که فایل word هم در اخیار میذارید.
من موضوع کاری در مورد نرم افزار های ساخت تصاویر فراکتال هستش لطفا اکگر مطالب مفید دیگری مانند این مطلب دارید منودر جریان بذارید.
واقعا ممنونم
لطفا مطالب بیشتر رو به ایمیل من بفرستید.
با تشکر
heydar_samadian@yahoo.com
سلام آقای صمدیان
مطالب بیشتر به ایمیل شما ارسال شد
موفق باشید
ممنونم
Dfs